DINEREN BIJ TANTE WONNIE

KUN JE NIET KIEZEN?

Laat je verrassen met een ”tafeltje vol” | 31 p.p.

Proef de Surinaamse smaken, Tante Wonnie zorgt voor een feestje bij jou op tafel!

Soepen

Saoto supu | 6,75
Javaanse bouillon met stukjes kip, taugé en gebakken uitjes

Saoto supu speciaal* | 8
Javaanse bouillon met stukjes kip, taugé, gebakken uitjes en ei geserveerd met rijst

* ook als maaltijdsoep 10,5

Pampun brafu** | 7
pompoensoep met koriander

Pinda brafu** | 7,5
gebonden creoolse soep op basis van gemalen pinda’s, geserveerd met stukjes gekookte bakbanaan (tom-tom)

** kip of zoutvlees 0,50

 


Voorgerechten

Telo | 7,5
gebakken cassave met bakkeljauw

Petjel | 7,5
gestoomde groenten met pindasaus

Bakabana | 6,5
drie stukjes in deeg gebakken banaan met pindasaus

Saté | 8
drie spiesjes van kipdijvlees met pindasaus

Loempia Sranang | 7
2 gefrituurde loempia’s met een huisgemaakte Thaise saus

Mini loempia Sranang | 6
10 gefrituurde mini loempia’s met een huisgemaakte Thaise saus

Roti

Roti nanga fowru | 16
hartige pannenkoek geserveerd met kip, ei, aardappelen en kousenband

Roti nanga skapu | 17
hartige pannenkoek geserveerd met lamsvlees, ei, aardappelen en kousenband

Roti nanga tofu | 15
hartige pannenkoek geserveerd met tofu, ei, aardappelen en kousenband

Roti nanga tempeh | 15
hartige pannenkoek geserveerd met tempeh, ei, aardappelen en kousenband

Roti kowsbanti nanga sarasara | 17
hartige pannenkoek geserveerd met garnalen, ei, aardappelen en kousenband

Alle gerechten worden geserveerd met groenten, zuur en Surinaamse sambal

 


Hoofdgerechten

Pom* | 17
creoolse ovenschotel van geraspte tayer, gevuld met kip
Tayer = Wortelknol uit het binnenland van Suriname, geserveerd met witte rijst

B.B. met R.* | 16
bruine bonen met kip en zoutvlees, geserveerd met witte rijst

Bakkeljauw | 16
Surinaamse klipvis, geserveerd met witte rijst

Moksi meti** | 17
geroosterde kip, tja sieuw, varkenspek en fa-chong
Moksi Meti = gemengd geroosterd vlees 

Stofoe kawmeti nanga krontomerki** | 17
rundersucade gestoofd in kokosmelk | goed woord voor galgje

Yampaneisi fowru** | 16
kipdijvlees gestoofd in Javaanse kruiden

Switi fisi** | 16
gebakken stukjes witvis in een zoetzure saus

Kowsbanti nanga sarasara** | 17
kousenband met grote gepelde garnalen | dus geen vieze handjes

Petjel speciaal** | 16
schotel van gestoomde groenten, ei en pindasaus | zonder frikandel

Massala fowru** | 16
kipdijvlees gestoofd in massala, geserveerd met paksoi

Pinda fowru** | 16
spiesjes van kipdijvlees met onze Surinaamse satesaus

Bali fowru** | 16
kipdijvlees gestoofd in Balinese kruiden

So jah vé gah rendang** | 15
soja chunks gestoofd in kokosmelk

** keuze uit: Javaanse bami, nasi, tjauw min of witte rijst

Nagerechten

Spekkoek | 5
Indische laagjescake

Dame blanche | 6,5
vanille ijs met chocoladesaus

 

 

 

0
JOUW BESTELLING