Slide One

TANTE WONNIE

AUTHENTIEKE SURINAAMSE GERECHTEN

Slide Two

TANTE WONNIE

SURINAAMSE GERECHTEN VOOR THUIS!

DINEREN BIJ TANTE WONNIE

KUN JE NIET KIEZEN?

Laat je verrassen met een ”tafeltje vol” | 28,50 p.p.

Proef de Surinaamse smaken, Tante Wonnie zorgt voor een feestje bij jou op tafel!

 

Soepen

Saoto supu | 6
Javaanse bouillon met stukjes kip, taugé en gebakken uitjes

Saoto supu speciaal* | 7,25
Javaanse bouillon met stukjes kip, taugé, gebakken uitjes en ei geserveerd met rijst

* ook als maaltijdsoep 9,75

Pampun brafu** 6,5
pompoensoep met koriander

Pinda brafu** | 7
gebonden creoolse soep op basis van gemalen pinda’s, geserveerd met stukjes gekookte bakbanaan (tom-tom)

** kip of zoutvlees 0,50

 


Voorgerechten

Telo | 7
gebakken cassave met bakkeljauw

Petjel | 7
gestoomde groenten met pindasaus

Bakabana | 6
drie stukjes in deeg gebakken banaan met pindasaus

Saté | 7,5
drie spiesjes van kipdijvlees met pindasaus

Loempia Sranang | 5,5
2 gefrituurde loempia’s met een huisgemaakte Thaise saus

Mini loempia Sranang | 5
10 gefrituurde mini loempia’s met een huisgemaakte Thaise saus

Roti

Roti nanga fowru | 15,5
hartige pannenkoek geserveerd met kip, ei, aardappelen en kousenband

Roti nanga skapu | 16,5
hartige pannenkoek geserveerd met lamsvlees, ei, aardappelen en kousenband

Roti nanga tofu | 14,5
hartige pannenkoek geserveerd met tofu, ei, aardappelen en kousenband

Roti nanga tempeh | 14,5
hartige pannenkoek geserveerd met tempeh, ei, aardappelen en kousenband

Roti kowsbanti nanga sarasara | 16,5
hartige pannenkoek geserveerd met garnalen, ei, aardappelen en kousenband

Alle gerechten worden geserveerd met groenten, zuur en Surinaamse sambal

 


Hoofdgerechten

Pom* | 16,5
creoolse ovenschotel van geraspte tayer, gevuld met kip
Tayer = Wortelknol uit het binnenland van Suriname, geserveerd met witte rijst

B.B. met R.* | 16,5
bruine bonen met kip en zoutvlees, geserveerd met witte rijst

Bakkeljauw | 15,5
Surinaamse klipvis, geserveerd met witte rijst

Moksi meti** | 16,5
geroosterde kip, tja sieuw, varkenspek en fa-chong
Moksi Meti = gemengd geroosterd vlees 

Stofoe kawmeti nanga krontomerki** | 16,5
rundersucade gestoofd in kokosmelk | goed woord voor galgje

Yampaneisi fowru** | 15,5
kipdijvlees gestoofd in Javaanse kruiden

Switi fisi** | 16,5
gebakken stukjes witvis in een zoetzure saus

Kowsbanti nanga sarasara** | 16,5
kousenband met grote gepelde garnalen | dus geen vieze handjes

Petjel speciaal** | 15,5
schotel van gestoomde groenten, ei en pindasaus | zonder frikandel

Massala fowru** | 14,5
kipdijvlees gestoofd in massala, geserveerd met paksoi

Pinda fowru** | 12,5
spiesjes van kipdijvlees met onze Surinaamse satesaus

Bali fowru** | 14,5
kipdijvlees gestoofd in Balinese kruiden

So jah vé gah rendang** | 12,5
soja chunks gestoofd in kokosmelk

** keuze uit: Javaanse bami, nasi, tjauw min of witte rijst

Nagerechten

Spekkoek | 5
Indische laagjescake

Ice cream fernandes | 6,5
vanille ijs,fernandes, kokos, limoen

 

 

 

0
JOUW BESTELLING