DINEREN BIJ TANTE WONNIE
KUN JE NIET KIEZEN?
Laat je verrassen met een ”tafeltje vol” | 31 p.p.
Proef de Surinaamse smaken, Tante Wonnie zorgt voor een feestje bij jou op tafel!
Soepen
Saoto supu | 6,75
Javaanse bouillon met stukjes kip, taugé en gebakken uitjes
Saoto supu speciaal* | 8
Javaanse bouillon met stukjes kip, taugé, gebakken uitjes en ei geserveerd met rijst
* ook als maaltijdsoep 10,5
Pampun brafu** | 7
pompoensoep met koriander
Pinda brafu** | 7,5
gebonden creoolse soep op basis van gemalen pinda’s, geserveerd met stukjes gekookte bakbanaan (tom-tom)
** kip of zoutvlees 0,50
Voorgerechten
Telo | 7,5
gebakken cassave met bakkeljauw
Petjel | 7,5
gestoomde groenten met pindasaus
Bakabana | 6,5
drie stukjes in deeg gebakken banaan met pindasaus
Saté | 8
drie spiesjes van kipdijvlees met pindasaus
Loempia Sranang | 7
2 gefrituurde loempia’s met een huisgemaakte Thaise saus
Mini loempia Sranang | 6
10 gefrituurde mini loempia’s met een huisgemaakte Thaise saus
Roti
Roti nanga fowru | 16
hartige pannenkoek geserveerd met kip, ei, aardappelen en kousenband
Roti nanga skapu | 17
hartige pannenkoek geserveerd met lamsvlees, ei, aardappelen en kousenband
Roti nanga tofu | 15
hartige pannenkoek geserveerd met tofu, ei, aardappelen en kousenband
Roti nanga tempeh | 15
hartige pannenkoek geserveerd met tempeh, ei, aardappelen en kousenband
Roti kowsbanti nanga sarasara | 17
hartige pannenkoek geserveerd met garnalen, ei, aardappelen en kousenband
Alle gerechten worden geserveerd met groenten, zuur en Surinaamse sambal
Hoofdgerechten
Pom* | 17
creoolse ovenschotel van geraspte tayer, gevuld met kip
Tayer = Wortelknol uit het binnenland van Suriname, geserveerd met witte rijst
B.B. met R.* | 16
bruine bonen met kip en zoutvlees, geserveerd met witte rijst
Bakkeljauw | 16
Surinaamse klipvis, geserveerd met witte rijst
Moksi meti** | 17
geroosterde kip, tja sieuw, varkenspek en fa-chong
Moksi Meti = gemengd geroosterd vlees
Stofoe kawmeti nanga krontomerki** | 17
rundersucade gestoofd in kokosmelk | goed woord voor galgje
Yampaneisi fowru** | 16
kipdijvlees gestoofd in Javaanse kruiden
Switi fisi** | 16
gebakken stukjes witvis in een zoetzure saus
Kowsbanti nanga sarasara** | 17
kousenband met grote gepelde garnalen | dus geen vieze handjes
Petjel speciaal** | 16
schotel van gestoomde groenten, ei en pindasaus | zonder frikandel
Massala fowru** | 16
kipdijvlees gestoofd in massala, geserveerd met paksoi
Pinda fowru** | 16
spiesjes van kipdijvlees met onze Surinaamse satesaus
Bali fowru** | 16
kipdijvlees gestoofd in Balinese kruiden
So jah vé gah rendang** | 15
soja chunks gestoofd in kokosmelk
** keuze uit: Javaanse bami, nasi, tjauw min of witte rijst
Nagerechten
Spekkoek | 5
Indische laagjescake
Dame blanche | 6,5
vanille ijs met chocoladesaus