DE TRAITEURKAART VAN TANTE WONNIE
TE BESTELLEN VANAF 12.00 UUR
Broodjes
Kip kerrie | 4,2
kipdijvlees in kerriesaus
Bakkeljauw | 4,2
Surinaamse klipvis
Kip saté | 4,2
kipdijvlees in pindasaus
Moksi | 4,2
tja sieuw en spek (varkensvlees)
Pom | 4,2
creoolse ovenschotel van geraspte tayer, gevuld met kip
Gehaktballetjes | 4,2
gehaktballetjes van rundvlees op Surinaamse wijze
Zoutvlees | 4,8
licht gepekeld rundvlees
Tempeh | 4,2
gebakken gemarineerde sojablokjes
Kippenlever | 4,2
gestoofde kippenlever op Surinaamse wijze
Bara* | 4,2
Hindoestaanse peulvruchtensnack
* gevuld met broodbeleg 5,2
Soepen
Saoto supu | 6
Javaanse bouillon met stukjes kip, taugé en gebakken uitjes
Saoto supu speciaal | 7
Javaanse bouillon met stukjes kip, taugé, gebakken uitjes en ei geserveerd met rijst
Pampun brafu* | 6
pompoensoep met koriander
Pinda brafu* | 6,5
gebonden creoolse soep op basis van gemalen pinda’s, geserveerd met stukjes gekookte bakbanaan (tom-tom)
*met kip of zoutvlees 0,50
Nagerechten
Spekkoek | 3,5
Indische laagjescake
Bananenchips | 2,1
Maizenakoekjes | 3
TE BESTELLEN VANAF 16.00 UUR
Voorgerechten
Telo | 6
gebakken cassave met bakkeljauw
Petjel | 6
gestoomde groenten met pindasaus
Bakabana | 5,5
drie stukjes in deeg gebakken banaan met pindasaus
Saté | 7,5
drie spiesjes van kipdijvlees met pindasaus
Loempia Sranang | 6
2 gefrituurde loempia’s met een huisgemaakte Thaise saus
Mini loempia Sranang | 5,5
10 gefrituurde mini loempia’s met een huisgemaakte Thaise saus
Hoofdgerechten
Moksi meti* | 14,5
geroosterde kip, tja sieuw, varkenspek en fa-chong
Stofoe kawmeti nanga krontomerki* | 14,5
rundersucade gestoofd in kokosmelk
Yampaneisi fowru* | 14
kipdijvlees gestoofd in Javaanse kruiden
Kowsbanti nanga sarasara* | 14,5
kousenband met garnalen
Petjel speciaal* | 13
schotel van gestoomde groenten, ei en pindasaus
Bakkeljauw | 14
Surinaams klipvis, geserveerd met witte rijst
Masala fowru* | 14
kipdijvlees gestoofd in masala
Pinda Fowru* | 14
spiesjes van kipdijvlees met pindasaus
Bali Fowru* | 14
kipdijvlees gestoofd in Balinese kruiden
B.B. met R. | 13
bruine bonen met kip en zoutvlees, geserveerd met witte rijst
So jah vé gah rendang* | 13,5
Soja chunks gestoofd in kokosmelk
Roti nanga tempeh | 13
hartige pannenkoek geserveerd met tempeh, ei, aardappelen en kousenband
Roti kowsbanti nanga sarasara | 14
hartige pannenkoek geserveerd met grote gepelde garnalen, ei, aardappelen en kousenband
Roti nanga fowru | 14
hartige pannenkoek geserveerd met kip, ei, aardappelen en kousenband
Roti nanga skapu | 15
hartige pannenkoek geserveerd met lamsvlees, ei, aardappelen en kousenband
Roti nanga tofu | 13
hartige pannenkoek geserveerd met tofu, ei, aardappelen en kousenband
*keuze uit: Javaanse bami, nasi, tjauw-min of witte rijst
Bij alle hoofdgerechten komt kousenband, zuur en Surinaamse sambal